forum
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
MONDAY, 12 SEPTEMBER 2011 06:05


Semua Dijemput Hadir

 
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
THURSDAY, 16 JUNE 2011 00:00

 

Dengan rendah diri Kak Lah terima amanah Ketua Dewan Muslimat PAS Pusat

 

 

Assalamualaikum warahmatullah dan selamat pagi kepada semua.

 

Dengan penuh rendah hati kepada Allah dan rasa tanggungjawab Kak Lah terima mandat yang besar ini. Bagi Kak Lah, pertama sekali, ucapan terima kasih Kak Lah tujukan kepada semua atas kepercayaan yang kalian beri. Tanggungjawab besar ini bukan menjadi kebanggan melainkan ia amanah yang harus dipikul bersama.

 

Kak Lah mengharapkan dokongan, sokongan dan doa daripada semua pihak samada pimpinan, mantan pimpinan, ahli jawatankuasa muslimat pusat, muslimat negeri-negeri, kawasan dan di seluruhnya. Jika tiada sokongan daripada kalian, tidak ada ertinya kami di sini.

 

Di antara misi utama Kak Lah setelah diberi mandat adalah melaksanakan gagasan  Negara Berkebajikan yang dilaungkan Presiden PAS, Tuan Guru Haji Abdul Hadi bin Awang. Kita mahu menjadikan masyarakat ini sejahtera bukan sahaja daripada sudut ekonomi dan material bahkan daripada semua aspek merangkumi akhlak, budaya dan sosial.

Baca lagi...
 
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
SATURDAY, 04 JUNE 2011 14:55

Laman Web Rasmi Muktamar Tahunan PAS kali ke -57

 

 

 
Ditulis oleh Team It   
SATURDAY, 04 JUNE 2011 07:59

GOMBAK, 4 Jun - Dewan Muslimat PAS Pusat (DMPP) melihat kesediaan PAS untuk menjalankan amanah menguruskan negara secara adil dan saksama, dan muslimat akan menggembeling tenaga untuk sama-sama melaksanakan tugas dan tanggungjawab ini.

Perwakilan dewan sayap kiri PAS itu, Aiman Athirah Al-Jundi berkata, DMPP menyahut 8 pengarahan Presiden diambil tindakan sewajarnya oleh Dewan Muslimat di semua peringkat. Tambahnya, DMPP mencadangkan PAS di semua peringkat merangka ‘Plan Tindakan Parti’ yang komprehensif, progresif dan pro aktif.

Baca lagi...
 
AURAT DIJAGA , MARUH TERPELIHARA
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
SUNDAY, 24 APRIL 2011 16:23

KEMPEN AURAT DIJAGA, MARUAH TERPELIHARA

 

 

 
<< Mula < Sebelum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Selepas > Akhir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL