Dewan Muslimat PAS Kelantan
PDF Cetak Emel
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
THURSDAY, 17 DECEMBER 2009 00:00

Selamat Tahun Baru Hijrah 1431H

Memantap Ukhuwah Memperkasa Ummah”


Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib  pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata
"Kesusahan bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini, Allah ampunkan dosanya setahun"

 

LAST_UPDATED2
Baca lagi...
 
SYABAS DAN TAHNIAH KEPADA GRADUAN PPWK 2009 PDF Cetak Emel
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
SATURDAY, 07 NOVEMBER 2009 00:00

 

Pelajar Terbaik PPWK 2009
wajah ceria para garduan PPWK 2009 Pelajar Cemerlang PPWK 2009

Pengkalan Chepa, 7 Nov 2009 - Syabas dan tahniah diucapkan kepada peserta-peserta jahitan di Pusat Pembangunan Wanita seluruh negeri Kelantan yang telah berjaya melayakkan diri untuk bergraduasi. Majlis Graduasi Pusat Pembangunan Wanita Kelantan (PPWK) 2009 yang telah diaadakan pada 5 November baru-baru ini di PUTIK, Pengkalan Chepa telah menyaksikan seramai 213 orang peserta dari seluruh PPWK negeri Kelantan berjaya bergraduasi pada tahun ini. Hampir tujuh ratus orang tetamu termasuk peserta graduasi hadir di majlis tersebut.

 

LAST_UPDATED2
Baca lagi...
 
Selamat Menyambut Hari Polis PDF Cetak Emel
Ditulis oleh YB Zailah   
MONDAY, 25 MARCH 2013 03:09

Selamat Menyambut Hari Polis kepada semua warga polis dan pasukan keselamatan seluruh negara.Rakyat dan negara kita amat menghargai pengorbanan jasa dan perkhidmatan pasukan Polis menjaga keamanan dan kesejahteraan negara.Negara kita memerlukan pasukan Polis yang amanah ,profesional dan berdedikasi.
Imej polis yang berkhidmat dengan cepat ,cekap dan betul harus benar benar dihayati untuk membela kebenaran dan kepentingan rakyat serta negara.Pasukan Polis harus menjaga kedaulatan undang undang negara supaya tiada mana mana pehak yang boleh mengatasi peraturan dan undang undang negara.Rakyat seluruhnya amat mengharapkan pasukkan Polis dalam negara kita terus berkhidmat dengan penuh cemerlang...berbekalkan sengat dan keyakinan yang tinggi serta banyakkan sabar dalam menghadapi apa jua situasi yang mendatang...

Jasa pasukan polis tetap kami kenang
Selamat Berkhidmat dengan cemerlang untuk negara..SELAMAT HARI POLIS..

Dari
Ketua Dewan Muslimat Pas Pusat
YB Siti Zailah Mohd Yusoff

LAST_UPDATED2
 
Tahniah kepada semua bakal calon PDF Cetak Emel
Ditulis oleh Muslimat PAS Kelantan   
THURSDAY, 18 APRIL 2013 05:14

"Kak Lah mengucapkan TAHNIAH kepada semua bakal calon yang terpilih untuk bertanding mewakili parti bagi PRU13. Amanah ini amat berat dan mesti dipikul dengan seikhlas mungkin.

Calon-calon kita mewakili jemaah untuk membawa suara Islam samada di peringkat DUN mahupun PARLIMEN. Saat ini mesti perbanyakkan sabar dan bersungguh-sungguh menyantuni setiap pengundi.

Sesungguhnya kita tidak boleh menawan hati pengundi dengan wang ringgit tetapi dengan akhlak yang baik, keikhlasan yang tinggi, doa yang berterusan. In sya Allah kemenangan bersama kita."

LAST_UPDATED2
 
Joomla! License Guidelines PDF Cetak Emel
Ditulis oleh hadijah   
THURSDAY, 19 AUGUST 2004 20:11

This website is powered by Joomla! The software and default templates on which it runs are Copyright 2005 Open Source Matters. All other content and data, including data entered into this website and templates added after installation, are copyrighted by their respective copyright owners.

If you want to distribute, copy or modify Joomla!, you are welcome to do so under the terms of the GNU General Public License. If you are unfamiliar with this license, you might want to read 'How To Apply These Terms To Your Program' and the 'GNU General Public License FAQ'.

LAST_UPDATED2
 
<< Mula < Sebelum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Selepas > Akhir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL